Coaching jongeren (vanaf 10 jaar)

Heb jij het gevoel dat je:

Vind je het moeilijk om:

... of voel je dat je niet jezelf kan zijn en niet doet wat jij eigenlijk kan of wilt

Dan kunnen we samen gaan werken aan een oplossing

Misschien kan je wel met je familie, vrienden of op school hierover praten. Maar soms is het gewoon fijner om met iemand te praten die verder van je af staat en zonder (voor-) oordelen naar je luistert. Waar je tegen kan zeggen wat je ècht denkt of voelt. Om dan samen met die persoon te werken aan oplossingen. Die persoon wil ik graag voor je zijn. Dat wat wij bespreken, wordt alleen met anderen (ouders/verzorgers/school) besproken wanneer jíj aangeeft dit te willen. Bij mij mag je zijn wie je bent. Want het draait bij mij alleen om jóu!

Door met je in gesprek te gaan kan ik je helpen inzicht te krijgen, een (nieuw) doel te stellen en een stappenplan te maken om dichter bij je doel te komen. We gaan op zoek naar je sterke kanten, jouw kwaliteiten en kijken hoe we die kunnen gaan inzetten. In een vervolggesprek bekijken we hoe dit is gegaan en hoe jij dit hebt ervaren. We passen aan waar nodig, ontdekken misschien weer nieuwe stappen of mogelijkheden. We maken indien nodig weer een vervolgplan. Dit zetten we voort tot jij lekkerder in je vel zit, je het gevoel hebt dat jij je doel hebt bereikt of voldoende handvatten hebt om je doel te bereiken. 

Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb ik wel toestemming nodig van je ouders/wettelijke vertegenwoordigers. Misschien komt de aanmelding ook juist van hen. Dan zal ik ook een intakegesprek met je ouder(s) hebben. Ook na een coachgesprek zijn je ouders welkom om even kort te bespreken wat we hebben gedaan. Maar jíj blijft ‘de baas’ over wat wij je ouders inhoudelijk vertellen.

Wanneer je vragen hebt over leren (bijvoorbeeld moeite hebt met het leren zelf, motivatie, concentratie, plannen) kunnen we individueel of in kleine groepen de training ‘Ik Leer Leren’ inzetten. Klik hier voor meer informatie.

Jij kunt alles worden. Jij kunt alles zijn.
Het is jóuw leven!

Jij bent de kapitein!