Coaching volwassenen

De redenen om te kiezen voor coaching kunnen heel divers zijn:

... kortom, je wilt anders of verder, maar weet niet hoe

Dan gaan we samen werken aan een oplossing

Waarschijnlijk kan je wel met je familie, vrienden of op je werk hierover praten. Maar soms is het gewoon fijner om met iemand te praten die verder van je af staat en zonder (voor-) oordelen naar je luistert. Waar je tegen kan zeggen wat je écht denkt of voelt, en samen te werken aan oplossingen. Bij mij mag je zijn wie je bent. Want het draait bij mij alleen om joú! Ik kan je helpen inzicht te krijgen, een (nieuw) doel te stellen en een stappenplan te maken om dichter bij je doel te komen.

 

Het coachingstraject

Het coachingstraject is persoonlijk en zal er bij iedereen anders uit zien. Soms korter, soms langer.  Afhankelijk van wat jij wilt en wat je doelen zijn. We starten altijd met te kijken waar je vast loopt, wat je hulpvraag is. We zoeken samen uit wat je wilt veranderen, waar je heen wilt. We bekijken wat voor jou nodig is om dichter bij je doel te komen. We gaan aan de slag met gesprekken, oefeningen of tools. Dát wat voor jou nodig is om inzicht te krijgen en verder te komen. Dit vertalen we naar kleinere, haalbare stappen, die jij in het dagelijks leven gaat toepassen.

De tijd tussen twee coachingssessies is afhankelijk van je hulpvraag en jouw wensen. Omdat het vaak gaat om nieuw gedrag of een andere manier van denken in te slijpen, zullen de sessies op het moment dat dit kan dan ook verder uit elkaar liggen. In de tijd die tussen twee sessies zit ga je met je doelen aan de slag. De eerstvolgende sessie bespreken we hoe je dit hebt ervaren, bekijken of er bijgestuurd moet worden of dat we de ingeslagen weg verder volgen.

We beëindigen het coachingstraject op het moment dat jij je doel hebt bereikt of voldoende handvatten hebt om verder te kunnen. We kijken wat je eventueel nog nodig hebt voor de toekomst. 

De verandering die je zoekt zit altijd in jezelf

Jij staat aan het roer!